Lisette Vink

Eigenaar VINK PR & Communicatie

Vanwege de dynamiek van het ondernemen is het goed om regelmatig met een frisse blik naar het geheel te kijken. Is het doel nog hetzelfde als een aantal jaren geleden: is de focus nog goed scherp en is de motivatie nog steeds voor 200%? Je hoeft het als ondernemer niet alleen te doen. Wel is het fijn om een vertrouwde partij met brede kennis van zaken in te schakelen opdat je weet wat je in huis hebt. VINK PR & Communicatie werkt samen met een netwerk van vakkundige specialisten. Enkele toppers benoemen we hieronder.

VINK PR & Communicatie is op een laagdrempelige wijze een belangrijk onderdeel van de onderneming.  We werken hecht samen met de opdrachtgever aan mooie cases met als doel deze effectief in te zetten voor de ondernemer en met resultaat! GROEI!

Durf kritisch naar de onderneming te kijken en zet nieuwe stappen. We vergeten zeker niet onze afkomst en houden geschiedenis in ere. De ingeslagen weg was goed; op naar beter!

Naast mijn werk ben ik ook vaak bezig met een van mijn grote passies. Schilderen: Mijn werken hebben ook op deze pagina een plek ingenomen. Bezoek de pagina

Echart Verweij

Freelance Digital Designer

Als Communicatie Specialist en User Experience Designer richt Echart zich op de ontvanger/gebruiker en de manier waarop een verhaal het beste tot zijn recht komt.

Het liefst werkt hij aan een bijzonder verhaal, een innovatief idee of een denkwaardig gedachtegoed dat door middel van zijn ontwerp gedeeld kan worden met de buitenwereld. Dit doet hij door op zoek te gaan naar relevante inzichten, de kern van het verhaal te achterhalen en zich te verplaatsen in zowel ondernemer als doelgroep.

Een creatieve geest, analytisch vermogen en liefde voor techniek staan hem bij om de juiste toon te vinden en bovenal om uiteindelijk de doelgroep aan te zetten tot actie.

Samen met Echart werken we in opdracht van onze klanten aan overtuigende websites, duidelijke infographics, pakkende films, interactieve pdf bestanden.

Stephanie Gijsen

Grafisch ontwerper

Grafisch ontwerpstudio Stephanie Gijsen is een creatief bureau gevestigd
in Leiden. Met ontwerpstudio Gijsen werken we samen wanneer er vanuit onze klant een verzoek komt voor grafisch ontwerp, branding en communicatie. De ontwerpen van Stephanie zijn helder, zijn voorzien van een sterke communicatieve boodschap en hebben gevoel voor vorm en oog voor detail.

Logo’s, huisstijlen // presentaties, brochures // boeken // illustraties //
infographics // magazines // boekomslagen // personeelsbladen //
advertenties en vele diversiteiten aan toepassingen.

Gabry van Leeuwen

Consultant SUCCES PLAN

Bedrijfsvoering vraagt veel aandacht met name het primaire proces. Daardoor is er weinig tijd voor randzaken, overview bewaken en/of het evalueren en bijsturen. SUCCES PLAN is een zelfstandige onderneming en helpt bedrijven hun doelen te realiseren. De expertise ligt met name in het adviseren, maken, begeleiden en uitvoeren op het gebied van recruitment, ambitie en bedrijfsprocessen.

De kennis en expertise worden ingezet om bedrijven te ondersteunen voor het efficiënt en effectief werken hetgeen bijdraagt aan doelstellingen. Hierbij wordt de klantvraag, het welzijn van de medewerkers en de motivatie van het bedrijf meegenomen. Met de brede kennis wordt er doelgericht gewerkt en alle noodzakelijke aspecten worden meegenomen. Door de luisterhouding, het door- en uitvragen en analytisch vermogen komen we samen tot de kern van de doelstelling. De diensten stoppen niet bij de doelstelling want de grootste passie is het uitvoeren en begeleiden van de plannen!

SUCCES PLAN hecht waarde aan integriteit, persoonlijke aanpak, samenwerken, professionaliteit, afspraak is afspraak, commitment.

Henriette van der Klauw-Venema

Secretariële Dienstverlening en Vertalingen

Passie voor taal is de lijfspreuk van Henriette die tot uiting komt in haar werk.

Deze passie voor taal wordt toegepast voor het redigeren van complete websiteteksten tot beknopte teksten voor online content of drukwerken. Een correcte tekst is een belangrijk onderdeel van het visitekaartje van de onderneming. Je zult het wel herkennen, dat wanneer je zelf een brochure leest en een spelfout tegenkomt het enige mate van irritatie opwekt. Je bent even de focus kwijt en denkt iets langer dan nodig na over de spelfout die je zojuist onder ogen kwam: ‘Hoe kunnen ze dit nu toch over het hoofd zien?’ Ben je voor jezelf dynamisch en intensief met je werk bezig, dan zul je jezelf er soms op betrappen dat bij het schrijven en opmaken van een goede tekst de letters gaan zweven en je taaltechnisch even niet de beste bent. ‘Schoenmaker blijf bij je leest’. Leg daarom de tekst(en) voor aan ons en je hebt gegarandeerd een foutloze tekst met correcte zinsopbouw. Door jarenlange werkervaring op internationaal gebied, verzorgt Henriëtte ook vertalingen in het Duits en Engels en vanuit het Duits en Engels in het Nederlands.