Proclaimer

Vink PR & Communicatie is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Binnen vijf werkdagen behandelt Vink PR & Communicatie uw melding en onderneemt eventueel actie.

Wanneer u per e-mail of met behulp van het webformulier reageert, wordt dit behandeld conform de e-mailgedragslijn. In de webformulieren streeft VINK PR en Communicatie er naar zo weinig mogelijk gegevens die u verplicht moet invullen.

Alle informatie die u aan Vink PR en Communicatie verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Vink PR & Communicatie gebruikt Google Analytics om de website zo goed mogelijk af te stemmen op de informatiebehoefte van de bezoekers. Hiervoor bewaart uw browser een klein tekstbestand: een cookie. Hierin worden geen persoonsgegevens opgenomen.